Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Copak, chybí vám opálení mladíci a jiné kódy? Kašlete na to, v dnešní multikulti podělanéspolečnosti se nedočkáte objektivity. Média si hrají s lidskými emocemi a etnikem již dlouho.

1 0
možnosti
VK

V USA se narodnost uvadi ve vetsine dotazniku, ktere vyplnujete.

0 0
možnosti

A10l86o25i37s 93Ž13í76d30e18k

21. 10. 2013 15:30

Pana Šárka ,vy žijete v Americe a já jsem slyšel,že tam se národnost neuvádí.Je to pravda ?

0 2
možnosti
PK

Asi Vám děla problém čtení,ano neuvádí.Ale autor zde píše že u nás se neuvádí pouze romové a všichni ostatní ano.Uvádí tam i přiklady.Rv

0 0
možnosti
PK

karma,ale to není vše.Proč normalní nespokojené občany na demonstracích nazývají naše media paušalně -radikál nebo extremista.Pár těchto hlupců tam určitě bude ale většina je slušných občanů kteří už nevědí kudy kam a jak se romum bránit.

0 2
možnosti
JO

Pro pobavení přidám pár vtipů. Snad vtipy ještě nejsou zakázané? Vtipy budou o politicích, Arabech a o cikánech:

**** Autobus, který veze poslance českého parlamentu na výjezdní zasedání, se v pusté horské krajině zřítí do rokle. Najde jej místní starý farář. Vykope velkou jámu a všechny politiky do ní pohřbí.

O pár dní později objeví havarovaný autobus policie a začne pátrat, co se stalo. Když přijde k faráři, dozví se, jak autobus objevil a jak všechny pohřbil.

Policisté se ptají: "A to byli všichni mrtví??"

"No, někteří říkali, že nejsou, ale znáte to - politikům se nedá věřit."

***** Které jsou dvě nejtenčí knihy na světě? Somálská kuchařka a cikánský zákoník práce. ***** Návod, jak slušně a rozhodně jednat s těmi, kteří si chtějí žít po svém a odmítají se přizpůsobit: Arabský muslim nastoupí v Londýně do taxíku. Důrazně požádal taxikáře, aby vypnul rádio, protože příkazem učení jeho náboženství je, že on nesmí poslouchat takovou hudbu, když v Prorokových časech nebyla žádná západní hudba, která je hudbou nevěřících. Taxikář zdvořile vypnul rádio a otevřel dveře. Arab se otázal: "Co se děje?" Taxikář odpověděl: "Za časů Proroka nebyly žádné taxíky. Vypadněte a počkejte si na velblouda."

8 0
možnosti
JO

R^

Média a nejen iDnes, se rozhodla zastávat jakousi úlohu veřejného, rádoby morálního soudce. 

Nespokojenost majority kvůli stále se zhoršujícímu chování a narůstající kriminalitě cikánů narůstá, zatímco vůči jiným menšinám zůstávají názory konzistentní.

Takže tito novodobí morální soudci již nevykonávají to, co by měli a to je pokud možno nezaujatě informovat o různých událostech. Získali pocit, že když nám tedy ostatní národnosti nevadí, tak v rámci nastolení jakéhosi pocitu rovnoměrnosti kriminalitu menšin, vyjma cikánů, budou zdůrazňovat. A protože cikáni nám vadí, tak jejich kriminalitu budou zamlčovat. 

Takže média přestávají plnit úlohu, kterou by plnit měla a pod dojmem toho, že jejich názor (který jim ale často byl vnucen) je ten jediný správný, informují veřejnost. Určitě jednotliví novináři mají názory různé a často by chtěli psát nezkreslenou skutečnost, jenže kdyby psali pravdu, mohli by přijít o práci, odměny....takže jsou nucení psát na základě obecných pokynů shora. Je jasný, že média jsou nucena čelit tlakům různých lidskoprávních organizací, které svou pravdu pokládají za jedinou správnou a chtějí jí jako diktátoři diktovat všem okolo, tlakům politiků, kteří si pořád ještě myslí, že když se problém zamete pod koberec, tak přestává existovat, tlaku EU, která cikány na svém území nechce, a proto tlačí na nás, aby cikáni náhodou nechtěli migrovat k nim.

2 1
možnosti

ono to je těžké, když si Romové ve sčítaní lidu hlásí k české národnosti. Nelze podle barvy pleti soudit na národnost.

1 0
možnosti
FV

Jedno krátké období novináři (dokonce i na iDnes) psali "pachatel snědé pleti", ale asi to také nebylo dostatečně multikulti :-/

1 0
možnosti
MT

Mně teda připadá, že mi schválně zamlčují i ty daleko zastoupenější etnika. Kupř. jsem nikdy v černé kronice na iDnes nečetla, že bílý etnický Čech ožralý přejel autem, bílý etnický Čech vykradl poštu... A dokonce i obviněného dr. Ratha mi to zatajili... co s tím?

3 3
možnosti
FV

Možná to pro Vás bude nepochopitelné, ale v případě, že není uvedena národnost či etnicita, tak lze tak nějak automaticky předpokládat, že se jednalo o člena majority. Na což právě spoléhají i autoři těch článků o cikánské kriminalitě, kteří tento údaj zcela cíleně neuvádí.

13 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1399x
kluk z Pardubic žijící ve spojených státech,který nezapomněl odkud pochází... bez-cenzury.com

Seznam rubrik